Silent Disco set huren

0,00

    Kies hier het aantal zenders dat u wenst te huren. Elke zender zendt een kanaal uit, de koptelefoons kunnen maximaal drie kanalen ontvangen. Op elk kanaal kunt u een andere audiobron (zoals een telefoon of laptop) aansluiten.

    Kies hier de startdatum van de verhuurperiode. U huurt de Silent Disco set voor een duur van vijf kalenderdagen. Indien u de set langer wenst te huren, stuur ons een bericht via de contactpagina. U dient de Silent Disco set te retourneren voor het eind van de verhuurperiode.

    Let op: verhuur is enkel mogelijk in regio Parkstad (gemeenten Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Beekdaelen).

Beschrijving

Met deze Silent Disco set houd jij jouw feestje zonder dat de buren moeten meegenieten van de muziek! Onze moderne en kwalitatieve headsets voorzien jou en je mede-feestgangers van je favoriete muziek, met zelfs de mogelijkheid tot maximaal drie kanalen (afhankelijk van het aantal zenders dat je huurt) tegelijkertijd! Hierdoor kun je verschillende stijlen of soorten muziek afspelen waardoor er voor iedereen wat wils is.

De Silent Disco set is zowel aan te sluiten op professionele apparatuur (audiojack naar tulpaansluiting) als op een smartphone, tablet of laptop (normale audiojack kabel – 3.5mm).

Onze headsets hebben LED verlichting die meekleurt en meebeweegt met de muziek die afgespeeld wordt op de headset.

Je huurt onze Silent Disco set voor een periode van maximaal vijf dagen. Op de startdatum krijg jij jouw Silent Disco set, deze kun je gebruiken tot de einddatum van de verhuurperiode, waarop je de set weer inlevert.

Mocht je afwijkende wensen of vragen hebben, stuur ons dan even een berichtje.